Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl

Bezoek onze showroom

Maak een showroom afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze showroom is de ideale plek om onze hoogwaardige producten, waaronder dakkapellen, kozijnen, schuifpuien, rolluiken en meer, van dichtbij te ervaren.

Hier kun je onze producten niet alleen zien, maar ook voelen, aanraken en zelfs testen. Het is een ruimte waar innovatie en inspiratie samenkomen, waar je de verschillende opties en stijlen kunt verkennen en de mogelijkheden voor jouw eigen projecten kunt overwegen.

Adres showroom:
Meerheide 296, 5521 DW Duizel

Let op: onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Over ons

Bij Polyworkx staan we voor kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. Wij zetten volop in om het leveringsproces van producten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor bouwend Nederland. We bieden een breed scala aan kozijnen, deuren, schuifsystemen en als uniek product onze eigen polyester dakkapellen.

Ons werkterrein bevindt zich met name in de prachtige omgeving van Noord-Brabant. Hier, in ons eigen stukje Nederland, hebben we talloze huizen getransformeerd en dromen verwezenlijkt. We zijn er trots op om regionaal actief te zijn en deel uit te maken van deze gemeenschap.

Wij geloven dat ons kleine en toegewijde team het verschil kan maken in jouw project. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor jouw huis. Laten we de handen ineenslaan en de mogelijkheden verkennen.

Polyworkx, jouw partner voor kwaliteit en toewijding.

Bij ons kun je rekenen op

  • Een uitgebreid assortiment kozijnen van topkwaliteit, geschikt voor diverse projecten en stijlen.

  • Maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

  • Kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs
  • Deskundig advies en begeleiding van ons ervaren team, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering.

Dakkapel Eersel