Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl
Dakkapel Netersel
Polyworkx

Dakkapel Netersel

Kunststof is een populaire keuze voor onderhoudsvrije dakkapellen vanwege de duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en verkleurt niet door de zon. Bovendien is kunststof makkelijk schoon te maken en kan jarenlang meegaan zonder reparaties.

Deze dakkapel is binnen slechts één dag geplaatst in Netersel

“Door gezinsuitbreiding hadden we behoefte aan een extra slaapkamer. Dankzij de Polyworkx Dakkapel, die binnen één dag op onze woning is geplaatst, is deze wens vervuld.”

” 
We hebben gekozen voor een rolluik met automatische bediening, twee draai-kiep-ramen, horren en screens.”

Kleursamenstelling

  • Kleur kozijnen RAL 9010
  • Kleur boeideel RAL 7016
  • Kleur zijwangen RAL 7016

Type afwerking

Type afwerking zijwangen – Sfeervolle schroten
Type afwerking boeideel – Traditioneel

Dakkapel met rolluik

Een rolluik met automatische bediening biedt niet alleen extra privacy en beveiliging, maar kan ook helpen om de temperatuur in uw huis te regelen en geluidshinder te verminderen. Daarnaast zijn draai-kiep-ramen ook een populaire optie omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en kunnen helpen bij ventilatie en frisse lucht in uw huis.

Horren en screens zijn ook geweldige toevoegingen aan uw dakkapel, omdat ze helpen om insecten en ander ongedierte buiten te houden terwijl u toch frisse lucht binnenlaat. Bovendien kunnen screens helpen om de hoeveelheid zonlicht en warmte die uw huis binnenkomt te verminderen, waardoor uw huis koeler blijft in de zomermaanden. 

Over het algemeen is een onderhoudsvrije dakkapel met extra functies zoals een rolluik, draai-kiep-ramen, horren en screens een slimme investering voor uw huis in Netersel. Het biedt niet alleen extra ruimte en comfort, maar kan ook bijdragen aan de energie-efficiëntie en veiligheid van uw huis.

Garantie dakkapel – 15 jaar

Bij het kiezen van een onderhoudsvrije dakkapel is het belangrijk om te kijken naar de garanties die worden aangeboden door de fabrikant. Hoe langer de garantieperiode, hoe beter de kwaliteit van het materiaal en de constructie. Polyworkx dakkapel biedt doorgaans 15 jaar garantie op de waterdichtheid van een dakkapel (bekijk onze leveringsvoorwaarden). Het is ook belangrijk om te kijken naar het uiterlijk van de dakkapel en of het past bij de stijl van uw huis.

De eigenaren van dit huis in Netersel hebben een goede keuze gemaakt, als het gaat om een passende dakkapel. 

Polyworkx

Hebben wij uw interesse gewekt en wenst u meer informatie ?

Interesse in producten van Polyworkx?