Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl

Deuren

Polyworkx

Polyworkx levert maatwerk deuren op alle gewenste maten. Deze op maat gemaakte deuren zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester. In onze eigen fabriek kunnen we iedere deur de gewenste look geven. Hoewel we gebruik maken van standaardmaten en vaste opties, krijg je alle ruimte om een deur naar wens samen te stellen. Zo kun je de stijl van de deur zelf bepalen en heb je de keuze uit vrijwel alle RAL-kleuren.

Kunststof deuren

Polyworkx werkwijze

 • Polyworkx Dakkapel advies

  Wensen en behoeften

  Allereerst ontvangen wij graag een lijst van de gewenste producten, zoals kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en/of een dakkapel. Dit je eenvoudig doen door het invullen van ons contactformulier op de website. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jouw behoeften en voorkeuren.

 • Inmeten deur

  Wij plannen een afspraak in om de juiste maten op locatie op te meten. Door nauwkeurige metingen te verrichten, kunnen wij ervoor zorgen dat de producten perfect passen bij jouw woning of project. Dit is een essentiële stap voor een passende offerte en succesvolle installatie.

 • Polyworkx Dakkapel plaatsen

  Akkoord met de offerte?

  Ga je akkoord met de offerte? Dan maken we direct een afspraak om de producten te bezorgen of installeren.

POLYWORKX – Gerealiseerde projecten

Polyworkx Deuren
Polyworkx Achterdeur
Kozijnen rolluiken in Eersel
Polyworkx Eersel
Dakkapel Bladel
Netersel dakkapel

Advies op maat

Als je op zoek bent naar een advies op maat, ben je van harte welkom in onze showroom. We werken altijd op afspraak, zodat we echt de tijd voor jou kunnen nemen.

Tijdens het bezoek in onze showroom inventariseren we jouw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Na het gesprek ontvang jij direct een passende en vrijblijvende offerte.

Eric van der Kruys