Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl

Kozijnen

Polyworkx

Kozijnen voor elk design

Wij zijn een betrouwbare partner voor projecten variërend van één woning tot grote en complexe projecten. Bij Polyworkx begrijpen we dat kozijnen niet alleen functioneel zijn, maar ook een belangrijke stijlvolle bijdrage leveren aan jouw woning of gebouw. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige kozijnen die zowel duurzaam als stijlvol zijn. 

Of je nu op zoek bent naar traditionele kozijnen, onderhoudsvrije kunststof kozijnen of moderne aluminium kozijnen, wij hebben de oplossing die perfect past bij jouw project.

Kozijnen voor nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten vormen een ultieme kans om een droomwoning te realiseren. Bij de bouw van je nieuwe huis zijn er tal van belangrijke keuzes te maken en de keuze voor de juiste kozijnen is daarbij cruciaal. 

Wij adviseren je graag in de verschillende keuzes waar jij voor staat en helpen jou bij het maken van de beste keuzes voor kozijnen die jouw nieuwe woning naar een hoger niveau tillen.

Kozijnen met de beste prestaties

Warmte-isolatie

Ramen leveren gewoonlijk een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de energiekosten in gebouwen en ze maken het mogelijk om te voldoen aan wettelijke eisen voor warmte-isolatie.

Geluidsdempende ruimte

Geluidsisolatie speelt bij moderne gebouwen een steeds grotere rol. Omdat veel mensen in een stadscentrum of in de buurt van drukke straten wonen, is het belangrijk om zoveel mogelijk het omgevingsgeluid buiten te houden.

Inbraak-beveiliging

Bescherming en veiligheid zijn basisbehoeften van de mens. U wilt zich toch prettig voelen in uw eigen huis? Laat dan niets aan het toeval over.

Droge beglazing

De unieke lijmtechnologie van GEALAN maakt een vloeiende productie mogelijk van grote raamelementen.

Hoog afwerkingsniveau

Aan gekleurde ramen en deuren wordt bij de vormgeving van de gevel bijzondere waarde gehecht. Gebouwen worden op die manier mooie blikvangers en krijgen hun unieke “visitekaartje”.

Onze profielen


GEALAN S 9000 NL – Haax

Inbouwdiepte 120 mm
Robuust kozijn rondom 86 mm in aanzicht

  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge isolatiewaarde
  • Ideaal voor hoogbouw

GEALAN S 9000 NL – Base

Inbouwdiepte 120 mm
Slank kozijn met diepte werking door de 15° schuinte

  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge isolatiewaarde
  • UV-waarde 0.64

GEALAN S 9000 NL – Slim

Inbouwdiepte 120 mm
Het systeem wat zich perfect leent voor strakke moderne gevels

  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge isolatiewaarde
  • Ideaal voor laagbouw

Schuifpuien

Met een schuifpui betrek je jouw tuin bij je woonkamer of keuken. Een schuifpui neemt geen ruimte van je kamer of terras in bij het openen. Dit is een groot voordeel, zeker als jouw ruimte beperkt is. Onze schuifpuien van kunststof zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Ga voor de stijl die het best bij jou en jouw huis past: klassiek, landelijk of voor een stoere industriële look. Wat je ook kiest, je bent verzekerd van goede isolatie en maximale lichtinval.