Zoeken Menu
Onze producten

Kunststof producten van polyester

Polyester is een veelzijdige grondstof waarmee heel veel verschillende producten gemaakt kunnen worden. U zult versteld staan van de mogelijkheden!
 
Met hars, verharder en glasvezel kunnen we veel verschillende polyester producten maken. Deze producten zijn in verschillende vormen en kleuren te produceren. Met verschillende technieken produceren wij tal van polyester producten voor uiteenlopende branches zoals: industrie, automotive, bouwsector, recreatieve sector, agrarische sector, e.a.

Bouwproducten

Polyester-producten-bouwproducten-180-x-130-px.jpg

Polyester bouwproducten worden al veel toegepast in de bouw. Er zijn tal van toepassingen in de bouw te bedenken waarvoor deze composiet (polyester) producten toe te passen zijn.

Lees meer >

Carport

polyestercarport-kunststof-pagina.jpg

Voor iedere type woning maken wij diverse modellen carports. Omdat wij maatwerk carports maken kunt u uw eigen carport helemaal naar eigen wens samenstellen. De mogelijkheden voor een carport zijn bij ons eindeloos. U heeft een idee, wij maken het!

Lees meer >

Malproducten

Polyester-producten-malproducten-180-x-130-px.jpg

Polyester malproducten zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Samen met onze opdrachtgever kunnen wij een mal vervaardigen. Uit deze mal kunnen we dan het polyester product halen.

Lees meer >

Locatie

Polyester-producten-locatiewerken-180-x-130-px.jpg

Polyester locatiewerk kom je overal tegen. Van zwembaden tot silo's en van vijvers tot badkamers. Polyworkx BV kan voor diverse locaties polyesterwerk verrichten.

Lees meer >

Automotive

Polyester-producten-automotive-180-x-130-px.jpg

Onderdelen in de automotive zijn uitermate geschikt om van polyester te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spoilers en bumpers.

Lees meer >

Metalresin

Polyester-producten-metalresin-180-x-130-px.jpg

Metalresin is een composiet met een echte metaallaag. Metalresin kunnen we toepassen op allerlei vormen en materialen.

Lees meer >

Recreatie

Haarvanger-polyester-overzicht.jpg

In de recreatie- en zwembadbranche wordt er volop gebruikt gemaakt van polyester. Van het polyesteren van zwembaden en haarvangers tot het produceren van mangaten. Voor polyester waterspeeltoestellen verwijzen wij u graag door naar zusteronderneming Pooljoy BV.

Neem contact met mij op voor:

Wilt u informatie over dakkapellen, kijk hier.