Zoeken Menu
Onze producten

Bouwproducten

De bekendheid van polyester, ook wel glasvezelversterkt kunststof (GVK), in de bouw wordt steeds groter. Dat is niet zo verwonderlijk als er gekeken wordt naar de voordelen van GVK-producten.
De vormvrijheid, de talloze kleuren en de sterkte van het materiaal maken het bij uitstek geschikt voor toepassingen in de bouw. Denk hierbij aan dakkapellen, goten, dakranden, deurluifels, platte daken voor bergingen, erkers, schoorsteenommantelingen, carporten etc. De polyester producten zijn duurzaam en kennen een lange levensduur.

Polyester
luifel

polyester-luifel.jpg

Een luifel geeft een mooie uitstraling aan het kantoorpand of woning. Een polyester luifel is vormvrij en is in alle Ralkleuren te verkrijgen. Daarnaast is de luifel onderhoudsvriendelijk.

Neem contact op voor meer informatie

Polyester
dakrand

polyester-dakgoot-dakrand.jpg

Een polyester dakrand ofwel kunststof dakrand zijn er in tal van standaard maten en soorten. Deze dakranden hebben een levensduur van maar liefst 30 jaar en gaan langer mee dan traditionele dakgoten. 

Lees hier meer informatie

Schoorsteen-
ommanteling

Polyester-producten-bouwproducten-180-x-130-px-1.jpg

Een polyester schoorsteenommanteling is de ideale manier om uw oude schoorsteen snel en simpel te renoveren. Wij maken de ommanteling op maat in onze prefab fabriek. Vraag naar de mogelijkheden en uitvoeringen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Carport

polyestercarport-kunststof-pagina.jpg

Voor iedere type woning maken wij diverse modellen carports. Omdat wij maatwerk carports produceren kunt u uw eigen carport helemaal naar eigen wens samenstellen.

Lees meer over alle mogelijkheden

Polyester dakkapel

Metalresin_Zink_Getoogd_klein.jpg

Wij leveren maatwerk composieten dakkapellen waaronder ook 'specials', deze zijn vormvrij en bieden de mogelijkheid voor unieke polyester zink- en kopertoepassingen.

Onze dakkapel wordt geheel naadloos afgewerkt en kent geen koudebruggen door de doorlopende isolatie. 

 

P1000731-zonder-schoorsteen-klein.jpg

Polyworkx Dakkapel,
een merknaam van Polyworkx, is volledig gespecialiseerd in onderhoudsvrije prefab polyester dakkapellen. 

De volledige ontwikkeling en productie van de dakkapel vindt plaats in onze modern uitgeruste fabriek. 

Kijk voor alle mogelijkheden op onze speciale website
Polyworkx Dakkapel. 

Projecten

Ook op projectbasis maken wij polyester producten voor de bouwbranche. Groot voordeel van polyester bouwproducten is dat ze onderhoudsarm zijn en weinig verzorging behoeven.

Bouwproducten zijn er dan ook ook in verschillende vormen, maten en uitvoeringen.Veel architecten kiezen tegenwoordig voor onderhoudsarme polyester producten in de bouwindustrie. Voor zowel nieuwbouw als renovatie zijn er tal van oplossingen.

Neem contact met mij op voor:

Wilt u informatie over dakkapellen, kijk hier.