Zoeken Menu
Onze producten

Polyester dakrand

Het aspect van polyester dakranden zijn voor een ontwerper of architect esthetische van groot belang. De eigenschappen van een polyester dakrand kent vele voordelen. Gebogen of getoogde vormen kunnen zonder problemen worden gemaakt. Het lage gewicht, sterkte en duurzaamheid zijn de grote voordelen van polyester dakranden. Polyester is een glasvezel vezelversterkte kunststof. Die vezelstructuur geeft het element zijn ongewoon hoge sterkte. Het lage gewicht maakt het overal toepasbaar en eenvoudig te monteren.

Dakranden van polyester

Polyester dakranden zijn duurzaam en vergt nagenoeg geen onderhoud. Dakranden van polyester, maar ook andere polyester producten, hebben een langere levensduur dan andere dakrandmaterialen. Schilderen hoeft niet, maar af en toe schoonmaken is wel aan te raden, alles wordt immers na verloop van tijd vuil.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Uitvoering en kleur van polyester dakranden

De polyester dakranden van Polyworkx BV zijn in verschillende modellen en types leverbaar. De lengte is afhankelijk van het type en model dakrand. In principe zijn alle dakranden op maat te maken, als ze maar handelbaar en goed te lossen zijn uit de polyester mal. De kleur van de dakrand kan helemaal zelf bepaald worden. Iedere Ralkleur kan immers gemaakt worden. In ieder ontwerp is een polyester dakrand in te passen. Alle dakranden worden op maat gemaakt volgens klantspecificaties.

Voordelen van een polyester dakrand

Polyester dakranden hebben een groot aantal voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Moderne of klassieke uitstraling
  • Voor zowel nieuwbouw als renovatie
  • In alle Ralkleuren mogelijk

Vragen over polyester dakrand?
Neem vrijblijbend contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan u graag te woord.
 
 

Neem contact met mij op voor:

Wilt u informatie over dakkapellen, kijk hier.