Zoeken Menu
Onze producten

Metallic resin

Metallic resin is een uniek product dat een nieuwe dimensie aan polyester geeft. Metalresin, ofwel metallic resin, is een composiet met een echt metaallaagje en de eigenschappen van polyester. Toepassingen die voorheen niet denkbaar waren kunnen nu verwezenlijkt worden. Metalresin leent zich ook uitstekend voor het reproduceren van oude onderdelen aan en in gebouwen. Metal resin heeft dezelfde vormvrijheid als polyester maar met een fraaie finishing van diverse metaalsoorten.

Geen metaalverf, maar een echt metaal-composiet

Metalresin is een echt metaalproduct en geen metaalverf. Het product voelt en gedraagt zich als metaal. De eigenschappen van metaal blijven met metalresin grotendeels behouden. Zo oxideert de finishing van metalresin als dit in aanraking komt met de atmosfeer, maar zo zal bijvoorbeeld metalresin-ijzer niet doorroesten en metalresin-koper zal verkleuren als normaal koper.


Metalresin is te verkrijgen in:

Koper
Aluminium
Ijzer
Nikkel-zilver
Messing
Zink
Brons

De grootste voordelen ten op zichte van een echt metaal:

  • Uniek eigenschap waardoor u eindeloze vormvrijheid geniet
  • Lichter van gewicht dan traditionele metaalsoorten
  • Mogelijkheden in vorm en design zijn eindeloos
  • Metalresin kan op allerlei composiet producten worden toegepast voor exterieur en interieur zoals bijvoorbeeld: op een polyester dakkapel, dakgoten, deurluifels, ornamenten, schouwen etc. 

Metalresin heeft de unieke eigenschap dat het een eindeloze vormvrijheid kent, lichter van gewicht is en milieuvrindelijker dan de traditionele metaalsoorten. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en onze mogelijkheden. 

Neem contact met mij op voor:

Wilt u informatie over dakkapellen, kijk hier.