Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl

Referentie

projecten

Op deze pagina vind je een verzameling van onze meest inspirerende projecten, variërend van stijlvolle renovaties tot grootschalige verbouwingen. Laat je inspireren door onze referentieprojecten en zie wat er mogelijk is voor jouw eigen huis.

Dakkapel zink antraciet
Polyworkx

Dakkapel Waalre

Deze dakkapel in Waalre is een ware eyecatcher, met zijn eigentijdse ontwerp en innovatieve materialen. De dakkapel is vervaardigd van hoogwaardige composieten met een moderne zink uitstraling, bekend als Metal-Resin.

Dakkapel Aalst
Polyworkx

Dakkapel Aalst

Een dakkapel biedt vele mogelijkheden met het verbouwen van uw zolder of bovenverdieping. Bekijk hier hoe deze dakkapel de basis is geworden voor een prachtige bovenverdieping.

Dakkapel Bladel
Polyworkx

Dakkapel Bladel

Onze luxe dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte in uw zolder. Bekijk hoe er na verbouwing een prachtige badkamer is ontstaan.

Dakkapel Eersel Antraciet RAL 7016
Polyworkx

Dakkapel Eersel

Een dakkapel biedt vele mogelijkheden met het verbouwen van uw zolder of bovenverdieping. Bekijk hier hoe deze dakkapel de basis is geworden voor een prachtige zolderverdieping. 

Dakkapel Netersel
Polyworkx

Dakkapel Netersel

Kunststof is een populaire keuze voor onderhoudsvrije dakkapellen vanwege de duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en verkleurt niet door de zon. Bovendien is kunststof makkelijk schoon te maken en kan jarenlang meegaan zonder reparaties.

Dakkapel antraciet bergeijk
Polyworkx

Dakkapel Bergeijk

Deze dakkapel heeft de eerste verdieping van deze woning in Bergeijk getransformeerd en heeft geleid tot de creatie van een ruime nieuwe badkamer.

Dakkapel Valkenswaard
Polyworkx

Dakkapel Valkenswaard

Voor deze renovatie hebben we het huis voorzien van duurzame kunststof kozijnen, die niet alleen een strakke en eigentijdse uitstraling bieden, maar ook uitstekende isolatie en onderhoudsgemak garanderen.

Dakkapel 14 meter breed
Polyworkx

Dakkapel Sint-Oedenrode

Op dit vrijstaande huis in Sint-Oedenrode hebben wij een dakkapel van 14 meter breed mogen plaatsen.

Dakkapel Dommelen
Polyworkx

Dakkapel Dommelen

Aan de voorkant staat een stijlvolle dakkapel van 3,5 meter en aan de achterzijde van deze woning staat een indrukwekkende dakkapel van maar liefst 7 meter breed. 

Dakkapel Veldhoven
Polyworkx

Dakkapel Veldhoven

Wij plaatsen al jaren dakkapellen in Veldhoven en zo ook deze dakkapel van ruim 5,5 meter. Met een dakkapel kun je de waarde van je woning in Veldhoven flink verhogen.

Polyworkx_Dakkapel_Creme_Bladel
Polyworkx

Dakkapel met verhuisraam

In Bladel heb wij deze moderne dakkapel mogen plaatsen met verhuisraam. Ook wel stolpraam genoemd.