Skip to main content
0497 – 820 220 info@polyworkx.nl

Rolluiken

Polyworkx

Polyworkx levert een uitgebreid assortiment aan rolluiken voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Rolluiken bieden een scala aan voordelen, waaronder privacybescherming, verbeterde isolatie en verhoogde veiligheid voor uw woning of bedrijf. Bij Polyworkx streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen door rolluiken van de hoogste kwaliteit aan te bieden, die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Polyworkx werkwijze

 • Polyworkx Dakkapel advies

  Wensen en behoeften

  Allereerst ontvangen wij graag een lijst van de gewenste producten, zoals kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en/of een dakkapel. Dit kun je eenvoudig doen door het invullen van ons contactformulier op de website. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jouw behoeften en voorkeuren.

 • Inmeten Rolluiken

  Wij plannen een afspraak in om de juiste maten op locatie op te meten. Door nauwkeurige metingen te verrichten, kunnen wij ervoor zorgen dat de producten perfect passen bij jouw woning of project. Dit is een essentiële stap voor een passende offerte en succesvolle installatie.

 • Plaatsen Rolluik

  Nadat het rolluik in onze fabriek gereed is, wordt deze door onze monteurs vakkundig geplaatst. Uiteraard kun jij er ook voor kiezen om het rolluik zelf te plaatsen. In dit geval leveren wij het rolluik op de gewenste adres.

Polyworkx veelgestelde vragen

Zijn rolluiken geschikt voor alle soorten ramen en deuren?
Polyworkx Rolluiken

Ja, bij Polyworkx bieden we rolluiken op maat aan die geschikt zijn voor diverse ramen en deuren. Of het nu gaat om standaard ramen, dakramen, schuifdeuren of openslaande deuren, we hebben een oplossing die bij uw specifieke behoeften past.

Hoelang duurt het plaatsen van een rolluik?

Het plaatsen van een rolluik kan variëren in tijd, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van het rolluik, de voorbereiding van de locatie en de omstandigheden op de installatiedag. Over het algemeen kan het installeren van een rolluik binnen een paar uur tot een halve dag worden voltooid.

Vragen rolluiken veel onderhoud?

Rolluiken van Polyworkx zijn ontworpen met duurzame materialen en vereisen minimaal onderhoud. Af en toe schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende om ze in goede staat te houden.

Zijn rolluiken effectief tegen geluidsoverlast van buitenaf?

Ja, rolluiken kunnen helpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, omdat ze een extra laag vormen tussen het raam en de buitenwereld. Dit kan vooral handig zijn in drukke stedelijke gebieden of in de buurt van lawaaierige wegen. Maar ook om s’ochtends langer door te kunnen slapen en niet wakker te worden van het gefluit van de vogels. 

Kunnen rolluiken worden aangepast aan de stijl van mijn huis en voorkeuren?

Absoluut, bij Polyworkx bieden we rolluiken aan in verschillende kleuren, stijlen en materialen, zodat ze perfect passen bij de architectuur van jouw huis. We kunnen ook advies geven over welke opties het beste aansluiten bij jouw specifieke voorkeuren.

Zijn rolluiken energiezuinig?

Ja, rolluiken kunnen helpen om de energie-efficiëntie van jouw huis te verbeteren door te helpen bij het isoleren van de ramen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten, omdat rolluiken warmteverlies in de winter verminderen en de warmte buiten houden in de zomer, waardoor jouw verwarmings- en koelingskosten worden verlaagd.

Moet ik de maten van mijn rolluiken zelf opmeten?

Nee, bij Polyworkx nemen we graag de verantwoordelijkheid voor het opmeten van de maten op ons, vooral in de regio. Ons ervaren team zal naar locatie komen om nauwkeurige metingen uit te voeren, zodat we zeker weten dat de rolluiken perfect passen bij jouw ramen of deuren. We begrijpen het belang van precisie bij het opmeten van de maten om ervoor te zorgen dat de rolluiken naadloos aansluiten en correct functioneren. Door dit proces aan ons over te laten, kun je erop vertrouwen dat jouw rolluiken professioneel worden geïnstalleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

POLYWORKX – Gerealiseerde projecten

Valkenswaard

Polyworkx Dakkapel Bergeijk

Bergeijk

Polyworkx Dakkapel Eersel

Eersel

Polyworkx_Dakkapel_Creme_Bladel

Bladel

Bladel

Netersel dakkapel

Netersel

Advies op maat

Als je op zoek bent naar een advies op maat, ben je van harte welkom in onze showroom. We werken altijd op afspraak, zodat we echt de tijd voor jou kunnen nemen.

Tijdens het bezoek in onze showroom inventariseren we jouw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren. Na het gesprek ontvang jij direct een passende en vrijblijvende offerte.

Eric van der Kruys